Cum cumpar online?

Bun venit in magazinul virtual Omegarom! Pentru a cumpara on-line din acest magazin, trebuie sa urmati cativa pasi simpli.

1. In primul rand, completati cu datele necesare formularul pe care il gasiti dand click pe "Nu ai cont?" din boxul de logare. In urma completarii acestui formular, veti avea un cont si o parola cu ajutorul carora va veti activa posibilitatea de cumparare (log in). Dupa completarea acestui formular veti primi un mail de confirmre.

2. Dupa ce ati confirmat mail-ul, contul dumneavoastra devine valid si va puteti loga la www.omegarom.ro prin casuta de logare din partea dreapta a ecranului. Dupa ce v-ati logat, puteti trece la cumpararea efectiva. La fiecare produs veti descoperi un buton prin apasarea caruia veti putea adauga acel produs la cosul dumneavoastra virtual. Dupa ce ati comandat toate produsele pe care le doriti, va trebui sa inchideti sesiunea de cumparare.

3. Dupa aceea, veti fi contactat de o persoana de la Omega Rom Trade pentru confirmarea acelei comenzi.

4. In cazul in care aveti alte nelamuriri, personalul Webvertise (compania de web design a site-ului www.omegarom.ro) va sta la dispozitie la office@webvertise.ro. De asemenea, aveti un link "Nelamuriri" catre un formular online si o casuta "Feedback" prin care ne puteti contacta.